¤ Sherlock Holmes: A Game of Shadows ¤
Köszöntő

Üdvözöllek az első gportalos Sherlock Holmes film rajongói oldalon. Itt mindent megtudhatsz a 2009. decemberében és 2011. decemberében megjelent Arthur Conan Doyle regényei alapján készült filmekről, melyek teljesen új formában mutatja be a népszerű detektívet. Állítólag jön a 3. rész is! Nézz körül az oldalon, tudj meg minnél többet a filmekről, színészekről és az íróról.

 

 
Navigation

¤01¤ Főoldal - frissek, hírek a filmről és színészeiről

¤02¤ Menü - Tudj meg mindent a háttérről

¤03¤ Gallery - Rengeteg kép a filmből

¤04¤ Videók - Nézd meg a filmet itt az oldalon

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2009-12-16
 
Hivatalos oldalak

 
Lájkold!

 
Elite Affies


http://www.sherlock-holmes.gportal.hu/portal/sherlock-holmes/image/gallery/1423233021_79.jpg


Képre vár: -

Helyek száma: 21/13 hely szabad

Szabályok

 ¤ jelentkezz a chatben!
 ¤ "én is - te is" játékszabály!
 ¤ ha zártál, vagy régóta szünetelsz, lekerülsz!
 ¤ ha levettél, leveszlek!
 ¤ ha nem tettél ki, leveszlek!
 ¤ ha újra kinyitottál és szeretnél cserét, nyugodtan jelentkezz újra!
 ¤ kivételek erősítik a szabályt! Vannak akik a lájkolásomat élvezik, azokra nem feltétlenül érvényes az összes szabály!

(Jelentkezz bátran a chatbe, 99% hogy kikerülsz.)

 
Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték

Guy Ritchie és David Beckham

2017.10.30. 12:39, Fawkes

Guy Ritchie (rendező) nem rég jó barátjával, David Beckhammel tűnt fel, melyről egy kép is készült, ezt láthatjátok alább. Annyira jó barátok ők, hogy a rendező a legutóbbi filmjében, az Arthur király - A kard legendája című alkotásban is szerepelhetett egy kicsit Beckham.

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2017/10/09/18/452BB1A800000578-0-image-a-1_1507569372653.jpg

A jelenet amelyben szerepel a focista, alább megtekinthető:

Jared Harris az Emmy gálán

2017.10.19. 11:48, Fawkes

Jared Harris (Moriarty) az elmúlt egy-két hónapban feltűnt egy-egy eseményen, melyekről alább nézhettek meg pár képet.

Harris megjelent párjával a 69. Emmys Audi eseményen, melyet szeptember 14.-én, Hollywoodban:

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Jared+Harris+Audi+Celebrates+69th+Emmys+FQ0NUUKKZjLl.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Jared+Harris+Audi+Celebrates+69th+Emmys+HLjjlGGMhavx.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Jared+Harris+Audi+Celebrates+69th+Emmys+MdLzzYjNHqmx.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Jared+Harris+Audi+Celebrates+69th+Emmys+7kmAj2KtNpwx.jpg

Egy interjú az Audis eseményről:

Szeptember 16.-án pedig az IMDb által prezentált Emmys after partyt tartottak Los Angelesben, melyen szintén megjelent Jared Harris és felesége, Allegra Riggio.

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Jared+Harris+IMDb+LIVE+After+Emmys+2017+RWrNj2Vnsm-x.jpg
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Jared+Harris+IMDb+LIVE+After+Emmys+2017+Q6gFm0vsUs9l.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Jared+Harris+IMDb+LIVE+After+Emmys+2017+D4-YdXnCIykl.jpg
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Jared+Harris+IMDb+LIVE+After+Emmys+2017+PzGdFfpXSnex.jpg
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Jared+Harris+IMDb+LIVE+After+Emmys+2017+Zz2kVo5k-KYx.jpg

Ugyanezen napon megtartották a 69. Emmy díjátadó gálát Los Angelesben, ahol szintén párjával díszelgett a színész:

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Jared+Harris+69th+Annual+Primetime+Emmy+Awards+Pj-rh_diHWZx.jpg
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Jared+Harris+69th+Annual+Primetime+Emmy+Awards+AU6lkaQtnqYx.jpg
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Jared+Harris+69th+Annual+Primetime+Emmy+Awards+zswrYJHE7kmx.jpg

És egy kép október 4.-ről Cars, Arts & Beats: A Night Out With 'Baby Driver' nevű eseményről, melyet a Peterson Automotive Múzeumban, Los Angelesben tartottak.

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Cars+Arts+Beats+Night+Out+Baby+Driver+cgTHx3ZDQAel.jpg

Robert Downey Jr. életét második házassága mentette meg

2017.10.17. 16:43, Fawkes
Forrás: NLCafe.hu

Legyünk őszinték. Robert Downey Jr. a 80-as évek óta Hollywood egyik szívtiprója. Ebből a szerepből igazán nehéz őt kiradírozni, és ezzel a kijelentéssel valószínűleg producer felesége, Susan Levin is egyetért. Pedig 15 évvel ezelőtt a legtöbben arra fogadtak volna, hogy Downey Jr. kinyírja magát a drogokkal…

Korábbi kapcsolataiban ugyanis képtelen volt drogok és alkohol nélkül élni, míg Susan oldalán lemondott ezekről a szerekről. Még 1985-ben, egy forgatáson jött össze Sarah Jessica Parkerrel. A színésznő azonban nem bírta sokáig elviselni Downey pusztító életmódját, és kiadta az útját. A színész 1992-ben házasodott meg először. Akkori választottja a szintén szakmabeli, Deborah Falconer volt, akivel 42 nap ismeretség után mondták ki az igent. Egyetlen gyermekük Indio Falconer Downey már a következő évben megszületett, ám még a fiúcska sem tarthatta vissza a színészt attól, hogy pusztító életmódját folytassa. Ki-be járkált a rehabokra, de egyik kezelés sem hozott sikert. 2001-ben tartóztatták le utoljára, akkor egy extra hosszú rehabilitációs kezelésre kötelezték, ám mire a bíróság kimondta az ítéletet, a neje már eldöntötte, hogy fiukkal együtt elhagyja a családi házat.

http://nlc.p3k.hu/data/cikk/22/210191/1.jpg
Deborah Falconerrel és Sarah Jessica Parkerrel az oldalán (Fotó: Getty Images)

“Ő egy színész, én pedig civil vagyok”

Nem sokkal ezután, 2003-ban a Gothika film forgatásán találkozott Susan Levinnel. Downey Jr. háromszor hívta randevúra a nőt, ám az rendre elutasította. “Az járt a fejemben, hogy ő egy színész, nekem viszont igazi munkám van. Képtelenség, hogy ez működjön” –  vallotta be nő egy interjúban. Susan csak az után mondott igent, hogy a forgatások véget értek. Az eljegyzésre a nő 30. születésnapját megelőző este került sor, míg az esküvőt 2005 augusztusában tartották New Yorkban. Azóta pedig már megszülettek közös gyermekeik is, kisfiuk, Exton és kislányuk, Avri.

http://nlc.p3k.hu/data/cikk/22/210191/6.jpg
Susan Levin és kislánya Exton (Fotó: PuzzlePix)

Eddig minden olyan, akár egy csöpögős cikkben a People magazin címlapján. Csakhogy ez a házasság nemcsak szerelmet, társat és két csodálatos gyermeket adott a színésznek, hanem megmentette Robert Downey Jr. életét. Susan a fő oka annak, hogy a színész 2003-ban sikeresen részt vett az elvonókúrán és immár hosszú évek óta tiszta tudott maradni. Bár Downey Jr. több interjúban is beszélt arról, hogy feleségének köszönheti józanságát, ám azt is mindig megjegyezte, hogy tudja, nem támaszkodhat a nejére ebben.

http://nlc.p3k.hu/data/cikk/22/210191/2.jpg

Minden tökéletes lenne, de…

Levin és Downey Jr. a házasságuk megkötése után is számos filmen dolgoztak együtt (Sherlock Holmes, Vasember 2) és ez sem mérgezte meg a kapcsolatukat. Saját produkciós irodát alapítottak, aminek a Team Downey nevet adták. Bár párkapcsolatukról nagyon keveset beszélnek, minden alkalommal, amikor megjelennek egy filmbemutatón, vagy díjátadón, Downey Jr. ugyanazzal a szerelmes csókkal mutatja meg a világnak, hogy a harmadik az igazi, és rajongással imádja nejét, immár 12 éve.

via GIPHY

 

Robert Downey Jr. boldogsága apró szépséghibával

A színész házassága szinte tökéletes, ám életében még mindig jelen van a drog és az alkohol. Na, nem ő a visszaeső, hanem nagyobbik fia, Indio követi őt ezen a veszélyes úton. A srácot 2014-ben letartóztatták kokainbirtoklás miatt. A színész azonnal a fia segítségére sietett, nemcsak az óvadékot fizette ki, de együtt kerestek Indio számára orvosi segítséget. Mire a fiú ügye lezárult a bíróságon, a srác már 18 hónapja tiszta volt.

http://nlc.p3k.hu/data/cikk/22/210191/3.jpg
Robert és fia, Indio (Fotó: Profimedia)

Hét nővér, akik ugyanannak a személynek adják ki magukat

2017.10.12. 12:05, Fawkes
Forrás: Index.hu

Képzeljünk el egy olyan, jövőbeli világot, ahol akkora problémává vált a túlnépesedés, hogy mindenkinek szigorúan csak egyetlen gyereke lehet, a kormány pedig szigorúan be is tartja ezt mindenkivel. Ilyen környezetben játszódik a Netflix legújabb filmje, amit a Vertigo jóvoltából hazánkban mozikban is meg lehet nézni. A szinkronos előzetes pedig az Indexen látható először.

http://www.noomi-rapace.com/wp/wp-content/uploads/2017/08/Image5.jpg

Willem Dafoe egy férfit játszik, akinek hetes ikrei születnek és úgy dönt, hogy mindegyiket felneveli, ezzel hatalmas kockázatot vállalva. A nővéreket a hét napjai után nevezi el, ez segít abban, hogy mindenki tudja, melyik napon mehet ki az utcára, emberek közé. Mindegyiküknek ugyanis ugyanazt a személyt kell eljátszania a világ számára. Egy napon azonban Hétfő eltűnik és a nővéreknek muszáj megtalálniuk, mielőtt mindannyian veszélybe kerülnek.

https://i0.wp.com/bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2017/06/what_happened_to_monday_ver2.jpg?resize=568%2C755http://www.dreadcentral.com/wp-content/uploads/2017/06/Seven-Sisters-2.jpghttps://i0.wp.com/bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2017/06/what_happened_to_monday_ver4.jpg?resize=568%2C755https://pbs.twimg.com/media/DCEwOmMUwAE9YZg.jpghttps://i0.wp.com/bloody-disgusting.com/wp-content/uploads/2017/06/what_happened_to_monday_ver6.jpg?resize=568%2C755http://www.dreadcentral.com/wp-content/uploads/2017/06/seven-sisters-6.jpghttps://pbs.twimg.com/media/DCEd8RYXgAQd5Hy.jpg

Az összes nővért Noomi Rapace alakítja, az előzetesben pedig még feltűnik Glenn Close, aki ennek a furcsa utópiának alakítja a politikai vezetőjét. A Hét nővért november 23-án mutatják be a hazai mozik.

Mókás fotón bandázik a többi bosszúállóval Robert Downey Jr.

2017.09.27. 11:46, Fawkes
Forrás: 24.hu

A képet a Vasembert alakító színész osztotta meg a Bosszúállók 3 forgatásáról.

Január óta zajlik a hivatalosan a Avengers: Infinity War címet viselő Bosszúállók 3 forgatása, melynek helyszínéről Chris Hemsworth videója után most újabb jópofa tartalom jelent meg a világhálón.

A Robert Downey Jr. által megosztott fotón ő, Benedict Cumberbatch (Dr. Strange), Mark Ruffalo (Bruce Banner) és Benedict Wong (Wong) láthatóak, amint éppen együtt lógnak a munkálatok egyik szünetében.

A filmben a fenti kvartett mellett Chris Evans (Amerika Kapitány), Scarlett Johansson (Fekete Özvegy), Chris Pratt (Űrlord), Zoe Saldana (Gamora), Elizabeth Olsen (Skarlát Boszorkány), Sebastian Stan (A Tél Katonája), Tom Holland (Pókember), Dave Bautista (Drax), Karen Gillan (Nebula), Paul Bettany (Vízió) és Chadwick Boseman (Fekete Párduc) fog szembeszállni a rettenetes Thanosszal (Josh Brolin).

A Jim Starlin képregényíró által írt 1991-es Végtelen hatalom című legendás Marvel-történeten alapuló Bosszúállók 3 forgatókönyvét az Amerika Kapitány: A tél katonája és a Polgárháború sztoriját is együtt kidolgozó Christopher MarkusStephen McFeely duó írta. A produkciót az említett Amerika Kapitány-mozikat is jegyző Anthony és Joe Russo testvérek rendezik.

Az Avengers: Infinity War már fixen 2018. május 4-én fog debütálni az amerikai mozikban.


További Twitter bejegyzések:

Disobedience

2017.09.23. 13:50, Fawkes

Komolyra sikerült Rachel Weisz és Rachel McAdams szexjelenete
(Forrás: 24.hu)

Egy nő, aki sok évvel azután, hogy elhagyta észak-londoni ortodox zsidó kis közösségét, visszatér, és újra beleszeret gyerekkori barátnőjébe – így indul a DisobedienceNaomi Alderman 2006-os bestsellerének adaptációja, melyet most mutattak be a Toronto Filmfesztiválon.

http://static.origos.hu/s/img/i/1709/20170913rachel-mcadams-es-rachel-weisz.jpg?w=644&h=322

A chilei rendező, Sebastián Lelio vette a kezébe a többszörösen érzékeny témákat boncolgató mozit, és ha hihetünk a Vulture kritikusának, a filmet nemcsak Rachel Weisz és Rachel McAdams szexjelenetei miatt érdemes megnézni. A Disobedience nemcsak azért feszegeti a határokat, mert a két nő szerelme egy szűk, szigorú kis hitközösségben bontakozik ki, hanem mert van egy harmadik barát is gyerekkorból, aki már az egyik nő, Ronit (Rachel Weisz) férje, és hamarosan a közösség rabbija lesz. Csak mint kiderül, Ronit és Esti (Rachel McAdams) szerelme nem újkeletű, sőt, tinédzserkorukban rajta is kapták őket. Innen már ki lehet számítani, hány akadály vár a szerelmesekre és szegény felesleges harmadikra.

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+2017+Toronto+International+KCBsUZrE0sIl.jpg

Szerelmük (spoiler) beteljesül, mégpedig egy hotelszobában, ahol minden kijön, amit évekig elnyomtak magukban. A nézők pedig nagyon korhatáros jelenetekre számíthatnak.

Azt sajnos egyelőre nem tudni, a filmet bemutatják-e nálunk, és még trailere sincs, így egyelőre csak a kritikusok dicsérő szavaira támaszkodhatunk. A Disobedience készítésében Weisz nemcsak főszereplőként, de producerként is részt vett.


Ezen a kéjes leszbiszexen kattog most mindenki
(Forrás: Origo.hu)

A torontói filmfesztiválon mutatták be a Disobedience című filmet, ami egyszerre sokkolta és nyűgözte le a kritikusokat. A Twitteren már kitárgyalták az erotikus románc legemlékezetesebb jelenetét, amelyben Rachel Weisz és Rachel McAdams egy hotelszobában esik egymásnak, de korántsem csak a bulvárértéke miatt: komoly lélektani elemzések is születtek arról, miért olyan gyönyörű, szexi és megható a két nő egymásra találása az ágyban.

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+2017+Toronto+International+aRyGdjTh97Hl.jpg

A legérdekesebb a Vulture-é, melynek szerzője arra emlékeztet, hiába játszódik a film egy szigorúan vallásos zsidó közösségben, a leszbikus szexszel nem a szűklátókörű vallásos szemléletet, vagy a házastársi elnyomást akarja kritizálni a film. Rachel Weisz egy fényképészt játszik, aki rabbi apja halála után tér vissza Londonba, és találkozik két gyerekkori barátjával, Doviddal (Alessandro Nivola) és Estivel (Rachel McAdams), akik időközben összeházasodtak. Ronit pedig beköltözik hozzájuk arra az időre, amíg Londonban elrendezi a dolgait, és közben egyre közelebb kerül a barátnőjéhez.

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+2017+Toronto+International+ZpUVTHTbrrbx.jpg

Mint kiderül, kamaszkorukban már rajtakapták őket együtt, és ezt az egész közösség tudja. Ha újrakezdenék titokban a kapcsolatukat, azzal egész egzisztenciájukat veszélybe sodornák: Esti valószínűleg nem dolgozhatna tovább tanítónőként, a rabbi papa helyére lépő Dovidot pedig megvetné a közösség, amiért még a saját otthonában sem tud rendet tartani.

Hatalmas érzelmi tétje van tehát annak a szexnek, amely először gyengéden bontakozik ki a hotelszobában elbújó nők között. Sürgetően csókolják egymást, hosszan és alaposan fedezik fel a másik testét, magukba szívják egymás érintését, hogy aztán keményebben is belelovalják magukat a szexbe. Rachel McAdams a Gyilkos vágyak című Brian de Palma-filmben már megpróbálkozott egy óvatos leszbicsókkal, itt viszont sokkal merészebbet dolgokat is bevállalt: nevezetesen azt, hogy Rachel Weisz meglovagolja őt és közben többször is beleköpjön a szájába.

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+2017+Toronto+International+hirzbv1sdlZl.jpg

Sokan rácsodálkoztak, hogy emberek egyáltalán szoktak ilyet csinálni szex közben - az Indiewire kritikusa még a Twitteren is kiemelte -, de Sebastián Leliónak állítólag sikerült elérnie, hogy a nézők ezt ne szexuális furcsaságnak, hanem egy mérhetetlenül intim aktusnak lássák.

http://static.origos.hu/s/img/i/1709/20170913a-disobedience-stabja-torontoban.jpg?w=644&h=429

A Disobedience-t, aminek nemcsak az erotikus és szívfacsaró szexjelenetét, de intelligens drámáját és finom alakításait is dicsérték a kritikusok, jövő májusban mutatják be Angliában, hazai premierről egyelőre nem tudunk.

Nem csak a jelenben játszódik majd a Végtelen háború

2017.09.22. 14:00, Fawkes
Forrás: IGN.hu

Robert Downey Jr.-ék már nyáron nekiláttak a negyedik Bosszúállók-film forgatásának, pedig még a harmadiké is javában zajlik. Igaz, hogy a főbb jelenetek már rögzítésre kerültek, de még mindig vannak kisebb, sztárok nélküli képsorok, amiket még nem vettek fel a filmhez. Erről egyébként a Végtelen háborút rendező Russo tesók közül Joe beszélt a San Diegó-i Comic-Conon, ahol elmondta, hogy még néhány összekötő jelenet hiányzik, amit a közeljövőben terveznek pótolni. Nagy valószínűséggel ezek egyikének forgatása zajlik majd október 10. és 16. között.

https://cdn.flickeringmyth.com/wp-content/uploads/2017/04/avengers-infinity-war-600x338.jpg

A titokra két casting-felhívás derített fényt, melyekben statisztákat keresnek: október 10-re és 11-re fehér, maximum vállig érő, klasszikusan vágott hajú hölgyeket, amiből 60-as évekbeli hajviseletet lehet faragni. Ők titkárnőket játszanának egy aprócska jelenetben, míg 12-re, 13-ra és 16-ra szintén hasonló adottságokkal rendelkező 20-50 év közötti nők jelentkezését várják, de ezúttal mérnökök eljátszására.

A casting-felhívásban egy Mary Lou című filmbe keresik az embereket, de mint azt a hardcore rajongók júl tudják, ez valójában nem más, mint a Végtelen háború munkacíme...

http://photos.laineygossip.com/articles/infinity-war-rdj-27jun17-10.jpg

A felhívásból az is nyilvánvaló, hogy a jelenet(ek) nagyon rövidek lesznek, és mivel a 60-as években játszódnak (és utólag veszik fel őket), valószínűleg egyik Bosszúálló sem szerepel majd bennük. Könnyen elképzelhető viszont, hogy Carter ügynökkel találkozhatunk majd bennük az éppen alakulóban lévő S.H.I.E.L.D. főhadiszállásán (úgy hírlik, hogy a karaktert alakító Hayley Atwell visszatérhet a filmben), de az is lehet, hogy Doctor Strange tekint vissza a múltba az időkő segítségével, mert keres valamit... Vagy talán a NASA-ban játszódik majd a jelenet, ahol furcsa jeleket fognak a világűrből, megpedzegetve Thanos érkezését?

A válaszra és a Végtelen háborúra 2018. április 26-ig kell várnunk.

http://cdn02.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2017/06/downey-films2/robert-downey-jr-films-avengers-infinity-war-with-benedict-cumberbatch-02.jpg

Kingsman: Az Aranykör - premierek, előzetesek, mától a magyar mozikban

2017.09.21. 11:43, Fawkes

Megérkezett a Kingsman folytatása, Az Aranykör, melynek magyar premier napja épp ma van, szeptember 21.-én. Az első részben - Kingsman: A titkos szolgálat - valamint az új részben is Mark Strong (Blackwood), mint Merlin jelenik meg a történetben. Így a napokban tartott világ premieren és a Seoul-i premieren is láthatták őt a rajongók, erről néhány képet meg is nézhettek.

Világ premier - London:

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+World+Premiere+1DGiDMJrRb0x.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+World+Premiere+k2NjBogPdOSx.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+World+Premiere+KD4Kbp1FtSDl.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+World+Premiere+CT_Y8vY9EBfx.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+World+Premiere+v6dqi2KzCxUx.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+World+Premiere+iJm4lufiWIcx.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+World+Premiere+0IzUptllBxJx.jpg

Seoul-i premier - Észak-Korea:

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+Seoul+Premiere+yoMQ8nHJhcdl.jpg
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+Seoul+Premiere+nay0LZ4W77hl.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+Seoul+Premiere+-xqe9f1REeRl.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+Seoul+Premiere+jsnqlDpLOVMl.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+Seoul+Premiere+9bA_8ij-4ZGl.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+Seoul+Premiere+bSSCWgjL4fil.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+Seoul+Premiere+xxSPy_l2sYZl.jpg
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+Seoul+Premiere+9wHxXmfmZPul.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+Seoul+Premiere+AwzlZ4b8Wc3l.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+Seoul+Premiere+8K2v6WDrclLl.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Mark+Strong+Kingsman+Golden+Circle+Seoul+Premiere+cBDZN5zwxVHl.jpg

Sajtó tájékoztató Seoulban:

http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Kingsman+Golden+Circle+Press+Conference+CE5QZDIt195x.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Kingsman+Golden+Circle+Press+Conference+Xir6iMxxrpLx.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Kingsman+Golden+Circle+Press+Conference+qfPM708cFV2x.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Kingsman+Golden+Circle+Press+Conference+7FVnFCycvZmx.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Kingsman+Golden+Circle+Press+Conference+oAXdE8Ljogsx.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Kingsman+Golden+Circle+Press+Conference+SzfBoJfD9QBl.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Kingsman+Golden+Circle+Press+Conference+tdqJHFZ8cIhl.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Kingsman+Golden+Circle+Press+Conference+T2vlSYKoHLpx.jpg
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Kingsman+Golden+Circle+Press+Conference+5To9Yw6bHIcl.jpg

A filmben olyan színészek szerepelnek, mint Colin Firth, Michael Gambon, Taron Egerton, Halle Berry, Channing Tatum vagy Julianne Moore. Az Aranykör előzetesét alább nézhetitek meg:

Rachel a TIFF-en, kutyával, Disobedience

2017.09.13. 16:09, Fawkes

Az Entertainment Weekly jóvoltából felkerült két kép Rachel McAdamsről (Adler) aki részt vett a Torontói Nemzetközi Film Fesztiválon (TIFF) és ezáltal részt vett fotózásokon is. Az egyiken kiskutyával látható, ugyanis számos sztár, akik megjelentek TIFF-en, hasonló módon népszerűsítették a kis csöppségeket, hogy otthont találhassanak nekik - ide kattintva megnézhetitek a többi képet.

https://ewedit.files.wordpress.com/2017/09/rachel-mcadams1.jpg?w=669
https://ewedit.files.wordpress.com/2017/09/rachel-mcadams.jpg?w=669

Rachel egy új filmjét mutatták be ott, a Disobedience-t, melyben Rachel Weisz oldalán játszik benne. Így természetesen volt premierje is a filmnek a TIFF-en, melyen részt vett, alább láthatóak a képek.

http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+2017+Toronto+International+hirzbv1sdlZl.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+2017+Toronto+International+KCBsUZrE0sIl.jpg
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+2017+Toronto+International+aRyGdjTh97Hl.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+2017+Toronto+International+d9WVZ2MYd0Xx.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+2017+Toronto+International+s2SLPOyCRfQx.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+2017+Toronto+International+uZ5ucUqtXH_x.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+2017+Toronto+International+1-VjxduRT16x.jpg
http://www3.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+2017+Toronto+International+ZpUVTHTbrrbx.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+2017+Toronto+International+o-WSmhlCCn7x.jpg
http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+RBC+Hosts+Disobedience+Cocktail+MbnHFIFGiT1x.jpg
http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+RBC+Hosts+Disobedience+Cocktail+cSC4WSFgRdrx.jpg
http://www2.pictures.zimbio.com/gi/Rachel+McAdams+2017+Toronto+International+Jg_CDVchO1Fl.jpg

A Disobedience egyenlőre nem tudni mikor kerül a mozikba és hogy lesz-e nálunk, Magyarországon.

Guy Ritchie és Kate Middleton rokonok

2017.09.06. 11:28, Fawkes
Forrás: Brightside.me

Tudtad-e? Guy Ritchie, a Sherlock Holmes filmek rendezője és az angol Cambridge-i hercegnő, Kate Middleton rokonok. Persze nem közeli rokonok, csak távoliak, ennek ellenére Guy Ritchie anno részt vett Kate és William esküvőjén. A közös ősük David Martineau és Sarah Meadows, akik a 18. században éltek házastársakként.

https://files.brightside.me/files/news/part_33/333510/14269310-20154310-125366-0-1493908722-1493908727-650-1-1493908727-650-c11966153f-1494588810.jpg

 
Adatok

Az oldal 2010. február 05.-én nyitotta meg a kapuit. Témája a 2009 évvégén megjelent, Guy Ritchie által rendezett Sherlock Holmes film és azok színészei. 2011. decemberében érkezett meg a folytatás, mely az Árnyjáték alcímet kapta, valamint azt rebesgetik hogy hamarosan érkezik a harmadik rész is. Egy főszerkesztője (Fawkes) és két társszerkesztője (Melenda és Gazpacho) van. Ajánlott böngésző: Firefox. Sok modullal és majdnem mindennapi frissel várunk.

Oldal nyitása: 2010. február 05.
Szerkesztő: Fawkes
Oldal témája: Sherlock Holmes
Oldal nyelve: magyar
Ajánlott böngésző: Firefox

~¤~

Rendezte: Guy Ritchie
Sherlock Holmes: Robert Downey Jr.
Dr. John Watson: Jude Law
Irene Adler: Rachel McAdams
Mary Morstan: Kelly Reilly

 
Chat

Csak kulturáltan! Hirdethetsz, de csak mérsékelten (vagyis ne ötvenszer, hanem csak egyszer-kétszer). Erre ott van továbbá a vendégkönyv és a reklámkönyv is. Cserére jelentkezni a chatben tudtok. Szeretettel várunk mindenkit!

VK                                        RK

SH Fórum 
Fontos időpontok

A legfontosabb dátumokat mindig megtalálod itt, most már sok extra infóval is!:

Cím? - Black Sea; Kivel? - Jude Law (Watson); Szerep? - Robinson kapitány; Státusz? - kész; Angol premier? - 2014.12.05.; Amerikai premier? - 2015.01.23.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Kódjátszma (The Imitation Game); Kivel? - Mark Strong (Blackwood); Szerep? - Stewart Menzies; Státusz? - kész; Angol premier? - 2014.11.14.; Amerikai premier? - 2014.12.25.; Magyar premier? - 2015.01.29.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Kingsman: A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service); Kivel? - Mark Strong (Blackwood); Szerep? - Merlin; Státusz? - kész; Angol premier? - 2015.01.29.; Amerikai premier? - 2015.02.13.; Magyar premier? - 2015.02.12.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Child 44; Kivel? - Noomi Rapace (Sim); Szerep? - Raisa Demidov; Státusz? - kész; Angol premier? - 2015.04.17.; Amerikai premier? - 2015.04.17.; Magyar premier? - 2015.04.16.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron); Kivel? - Robert Downey Jr. (Holmes); Szerep? - Vasember - Tony Stark; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.04.23.; Amerikai premier? - 2015.05.01.; Magyar premier? - 2015.05.07.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Aloha; Kivel? - Rachel McAdams (Adler); Szerep? - Tracy; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.09.04.; Amerikai premier? - 2015;05.29. Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - A kém (Spy); Kivel? - Jude Law (Watson); Szerep? - ?; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.06.05.; Amerikai premier? - 2015.05.22.; Magyar premier? - 2015.06.04.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Southpaw; Kivel? - Rachel McAdams (Adler); Szerep? - Maureen Hope; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.07.31.; Amerikai premier? - 2015;07.31.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Spotlight; Kivel? - Rachel McAdams (Adler); Szerep? - Sacha Pleiffer; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.; Amerikai premier? - 2015.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Prometheus 2.; Kivel? - Noomi Rapace (Sim); Szerep? - Elizabeth Shaw; Státusz? - bejelentett; Angol premier? - ?; Amerikai premier? - 2016.03.04.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Captain America: Civil War; Kivel? - Robert Downey Jr. (Holmes); Szerep? - Vasember - Tony Stark; Státusz? - előkészületek; Angol premier? - 2016.04.29.; Amerikai premier? - 2016.05.06.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

 
Egyéb oldalak

További oldalak:

Szerkik további oldalai:

 

Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints