¤ Sherlock Holmes: A Game of Shadows ¤
Köszöntő

Üdvözöllek az első gportalos Sherlock Holmes film rajongói oldalon. Itt mindent megtudhatsz a 2009. decemberében és 2011. decemberében megjelent Arthur Conan Doyle regényei alapján készült filmekről, melyek teljesen új formában mutatja be a népszerű detektívet. Állítólag jön a 3. rész is! Nézz körül az oldalon, tudj meg minnél többet a filmekről, színészekről és az íróról.

 

 
Navigation

¤01¤ Főoldal - frissek, hírek a filmről és színészeiről

¤02¤ Menü - Tudj meg mindent a háttérről

¤03¤ Gallery - Rengeteg kép a filmből

¤04¤ Videók - Nézd meg a filmet itt az oldalon

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Látogatottság
Indulás: 2009-12-16
 
Hivatalos oldalak

 
Lájkold!

 
Elite Affies


//sherlock-holmes.gportal.hu/portal/sherlock-holmes/image/gallery/1423233021_79.jpg


Képre vár: marvelavengers.gp,

Helyek száma: 21/12 hely szabad

Szabályok

 ¤ jelentkezz a chatben!
 ¤ "én is - te is" játékszabály!
 ¤ ha zártál, vagy régóta szünetelsz, lekerülsz!
 ¤ ha levettél, leveszlek!
 ¤ ha nem tettél ki, leveszlek!
 ¤ ha újra kinyitottál és szeretnél cserét, nyugodtan jelentkezz újra!
 ¤ kivételek erősítik a szabályt! Vannak akik a lájkolásomat élvezik, azokra nem feltétlenül érvényes az összes szabály!

(Jelentkezz bátran a chatbe, 99% hogy kikerülsz.)

 
Sherlock Holmes 2. - Árnyjáték

Új Sherlock Holmes sorozat

2010.08.01. 11:41, Fawkes
eredeti időpont: 2010.07.22. 14:45

Bár ez nem tartozik közvetlenül az oldalhoz, mégis csak egy Sherlock Holmes és nagy valószínűséggel a Guy Ritchie által prezentált sikerfilm hatására alkották meg a következő sorozatot - s azoknak, akiknek már eddig sem tetszett a "modernizált" Holmes, ez még inkább nem fog tetszeni...

"Nem csak mozis és DVD-s Sherlock Holmes-ok készültek tavaly, hanem egy tévés verzió is, melynek premierjére hétvégén kerül sor Nagy Britanniában. A fő csavar a modern környezetbe helyezett sztori lesz.

Úgy tűnik, hogy egyre nagyobb divatba jön manapság Sherlock Holmes. Elég csak Robert Downey Jr. sikerfilmjére gondolni, valamint a nagy konkurensre, melyben dinoszauruszokkal eresztették össze a pipázó nyomozót. A legújabb adaptáció, a Sherlock, napjainkba helyezi Sir Arthur Conan Doyle nyomozójának történetét és tévés minisorozat formájában tálalja azt.

A BBC Sherlock című sorozata három 90 perces részben mutatja be a detektív legújabb reinkarnációját, akit Benedict Cumberbatch fog alakítani. A sorozat fő írója az a Steven Moffat, akinek eddig olyan remek szériákat köszönhetünk, mint a Páran párban, a Jekyll, vagy éppen a Ki vagy, Doki? legújabb szezonja. Az író elmondása szerint a sorozat történetei egyszerre fognak alapulni eredeti Conan Doyle-sztorikon és saját kútfőből írt rejtélyeken."

Above Suspicion folytatás és McAdams stílus

2010.07.30. 14:14, Fawkes
eredeti időpont: 2010.07.21. 11:20

Kelly Reilly (Mary) már szerepelt a pár részes tv sorozatban, a 'Above Suspicion'-ban, mely most fogja megélni harmadik felvonását. S a folytatásból a színésznő sem maradhat ki:

"Hat héttel ezelőtt megkezdődött a forgatás az ITV három részes drámájának folytatásásnak, a 'Above Suspicion: Deadly Intent'. A négyrészes siker könyveket Lynda La Plante adaptálta, s ezeket Noel Farragher dolgozza fel. A bestseller az újonc nyomozóról, Anna Travisről szól. A folytatás a La Plante Productions által 3x60 perces mini sorozatban fog megjelenni, s melyet főleg Londonban forgatnak.

Kelly Reilly (Sherlock Holmes, Meant to Be) visszatér, mint Anna Travis. Reilly mellett feltűnnek majd olyan sztárok is, mint Ciarán Hinds (John Carter of Mars, Harry Potter és a Halál Ereklyéi), aki újonnan a nyomozónő főnökét, a nyomozó ügyvezető főigazgatót, James Langtont fogja alakítani.

Hozzájuk csatlakozik Shaun Dingwall (Rock & Chips, Moses Jones), mint a nyomozó főfelügyelő Mike Lewis, aki mindössze az első gyilkosságig jelenik meg, Celyn Jones (Law & Order), mint a nyomozó őrmester Paul Barolli, és Amanda Lawrence (Little Dorrit), mint a nyomozó rendőr Joan Faukland jelenik meg.

Az új részekben epizód szereplőkként feltűnik majd Ray Fearon (Raw, Missing), Robbie Gee (The Fixer, Murphy's Law), Andrew Woodall (Place of Execution, Lawless), Julian Sands (The Good Life, Assisting Venus) és Richard Brake (Outpost, Halloween II.), valamint az elismert dán színésznő Stine Stengade és Benedikte Hansen.

Above Suspicion: Deadly Intent egy La Plante produkció az ITV1-nek. A film vezető producerei Lynda La Plante és Liz Thorburn, további producer Hugh Warren, a rendező pedig Gillies MacKinnon."

/Saját fordítás! Don't Copy!/

Megjelent egy cikk Rachel McAdamsről (Adler), melyben az elmúlt években bemutatott stílusait elemzik, s így találhattok egy 35 képből álló portfóliót is róla, melyben többek között megcsodálhatjátok a Sherlock Holmes premierek gyönyörű ruháit és a 2010-es Oscar gálán viselt - jó pár helyen a legszebbnek megszavazott - ruháját is. A cikkért katt ide!

Madonna exférje igazi álompasi - Guy Ritchie, a szexi rendező

2010.07.30. 14:12, Fawkes
eredeti időpont: 2010.07.20. 18:45
 

"Ízlések és pofonok - nincs ez másképp az álompasik terén sem. Míg egyikünk az erős karokat imádja, másikunknak a lelki kapocs a fontos, sokaknak pedig valami egész más mozgatja meg a fantáziáját. Például valaki, aki Madonna férje volt, Guy Ritchie, a szexi sztárrendező.

Guy Ritchie 1968. szeptember 10-én született a nagy-britanniai Hatfieldben, Amber és John Ritchie második gyermekeként.

Első nagyjátékfilmje a Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső volt 1998-ban. Ezzel együtt 8 film írható a számlájára (sajnos csak 6-ot mutattak be a magyar mozikban), a Blöff, a Hullámhegy, a Revolver, a Spíler és a Robert Downey Jr. főszereplésével készült Sherlock Holmes is. 2000-ben vette feleségül Madonnát, akitől 2000 augusztusában egy gyermeke született, Rocco. Ezután örökbe fogadtak egy malawi fiút, Davidet. 2008-ban a válásuktól volt hangos a sajtó, amit azzal indokoltak, hogy kapcsolatuk régen tönkrement, és nem tudják tovább tartani a látszatot. Az énekesnő utódjaként a szexi rendező egy szép modellt, Jacqui Ainsley-t választott, akivel állítólag őrülten szerelmesek egymásba."

Happy Birthday twice!

2010.07.29. 09:54, Fawkes
eredeti időpont: 2010.07.19. 17:05
 

Tegnap ünnepelte a szülinapját a Sherlock Holmes film John Watson szerelmét, majd jegyesét, Mary Morstant alakító Kelly Reilly. A színésznő 1977. július 18-án született Chessingtonban. 2004-ben a valaha élt legfiatalabb színésznőként jelöltek a 'Legjobb színésznő' kategóriában az Olivier Awardson. A pozíción ma már Anna Maxwell Martinnal osztozkodik.

A színészet világát azután választotta, miután látta a 'The Resistible Rise of Arturo Ui' darabot, és ennek hatására először a 'Prime Suspect' egyik epizódjában debütált, mindössze 17 évesen.

Az első főszerepet egy horror filmben, az 'Eden Lake'-ben kapta 2008-ban, majd a nagy visszhangot vert 2009-es, főműsor időben játszott britt három részes rendőr drámában, a 'Above Suspicion'-ban kapott szerepet. Ebben az évben még három nagy produkcióban mutatkozott meg, így a 'Sherlock Holmes'-ban, mint Watson barátnője - Mary Morstan -, 'Triage'-ben Colin Farrel mellett, és a 'Me and Orson Welles'-ben.

További infókat a színésznőről ide kattintva olvashattok róla. Kelly Reilly tegnap ünnepelte a 33. életévét. Nagyon boldog szülinapot neki utólag!

A mai ünnepeltünk azonban a Sherlock Holmes film egyik rendőrét, Clark kapitányt alakító William Houston. 1968. július 19-én született Sussexben, de gyermekkorát észak Írországban töltötte.

Houston gyakran játszott drámákban, így például az 1997-es 'Odüsszeia'-ban Anticlusként, a 2003-as 'Hamlet'-ben a címszereplőt alakítva vagy épp a szintén 2003-as 'VIII. Henrik'-ben Thomas Seymourként.

A 2007-es 'Szemgolyó' című filmben, ahol Tuckerként jelenik meg, Kelly Reilly mellett játszik, s így a 'Sherlock Holmes' nem az első közös filmjük. A Guy Ritchie filmben a mindig kész Lestrade felügyelő egyik emberét, Clark kapitányt, vagy ahogy mindenki hívja, Clarkiet alakítja. Egy másik sikerfilmből, a 'Titánok harcából' is ismerhetjük, ahol Ammont játssza.

További infókat a színészről ide kattintva olvashattok róla. William Houston ma ünnepli a 42. szülinapját. Nagyon boldog szülinapot neki is!

Turbékoló galambok és HA/VER folytatja

2010.07.27. 18:26, Fawkes
eredeti időpont: 2010.07.17. 21:35

Jude Law (Watson) és Sienna Miller élik az életüket - s ezzel azt hiszem mindent elmondtam a következő cikkről:

"Sienna Miller és Jude Law erotikus műsorral lepte meg a ponzai strand vendégeit.

Csütörtök délután az olaszországi Ponzában nem volt nehéz kiszúrni a két sztárt, ugyanis privát műsorukkal, hamar kitűntek a strand fürdőzői közül.

A forrás szerint a két színész egy vödör hűtött piával, erősen alkoholos állapotban érkezett a strandra, és ott is folytatták az ivást. Sienna Miller és Jude Law amióta újra összejöttek, csak úgy szikrázik körülöttük a levegő, és ezt nem is kívánjál elrejteni a nyilvánosság elől. A ponzai strandolok azonban teljesen ledöbbentek, amikor a két sztár egymásnak esett a forró homokban."

Már korábban is hallhattátok, hogy a 'HA/VER' rendezője mindig is több részes filmben gondolkodott, s erről most - mint egy megerősítésképpen - megjelent egy cikk. Az első rész főgonoszát alakító Mark Strong (Blackwood) azonban nem valószínű, hogy visszatér a folytatásban - hiszen aki látta már a filmet, az bizonyára jól emlékszik a "megsemmisülésére" - így a jövőben már nem valószínű, hogy nagyon foglalkoznánk a folytatásról szóló hírekkel, de azért ez még itt van:

"A HA/VER alkotói, Mark Millar és John Romita Jr., a Total Film riporterével ültek le beszélgetni, ugyanis felröppent a hír, hogy a folytatás film.

Természetesen az újságíró első kérdése az volt, hogy mit várhatnak a nézők a folytatástól. A kitérő válasz helyett, Millar egyből a szaftos részletek közepébe vágott.

„Mindig is úgy terveztem, hogy három részből fog állni az egész, és mindegyik rész a másikból következik. Pontosan ott folytatódik, ahol a HA/VER befejeződött.” – mondta Millar.

És mi van a karakterekkel, akiket az első részben úgy megszerettünk, kérdezi az újságíró.

„Szélesítjük a skálát. Még jobban a nézők szívéhez nőnek majd.” – érkezik a velős válasz Millar-tól.

„Megint lesz egy csomó maszkos ember, akik egymás Facebook adatlapját lesik, aztán kimennek az utcára és egymással verekednek, mint az őrültek. Mintha egy masszív tömegverekedést látnál a Time Square-en, csak épp szuperhősök és fő gonoszok püfölik majd egymást, a rendőrség próbálja őket megfékezni.” – vázolt fel egy jelenetet a filmből Millar.

„Kicsit sötétebb hangulatú lesz, mint az első, mert jobban előtérbe helyezzük a gonosz figurákat. Ott lesz például ’Red Mist’. Lesz benne egy kis Joker, és minden féle gonosz, akiket imádtam a mozifilmekben, bele lesz gyúrva egy kicsit. De azért nem maradnak el a poénok sem, hiszen, mint az első részben, itt is a kiforgatáson és az irónián lesz a hangsúly.”"

Terhes társaság trailer

2010.07.26. 10:33, Fawkes
eredeti időpont: 2010.07.16. 09:55

Megjelent egy vadiúj 'Due Date' előzetes, melyben Robert Downey Jr. (Holmes) szerepel, s mely 2010. november 5-én fog a mozikba kerülni. A videó alatti cikkből az is kiderül, hogy a magyar címe feltehetőleg 'Terhes társaság' lesz:

"Őszintén örültünk, hogy az elképesztően vicces Zach Galifianakist a Másnaposok sikere után elhalmozták szerepajánlatokkal, de két legújabb filmje előzetesét megnézve kezdjük úgy érezni, hogy a jóból is megárt a sok: Galifianakis lényegében mindkettőben ugyanazt az öntörvényű, kedvesen lökött figurát hozza, amit a Másnaposok-ban. A Terhes társaság (Due Date) esetében ez nem is annyira meglepő: a rendező ismét Todd Phillips, de Bradley Cooper és Ed Helms helyett most Robert Downey Jr. Galifianakis partnere. Downey figurája el akar jutni várandós feleségéhez (Michelle Monaghan), de valamiért kénytelen magával vinni a dauerolt hajú idiótát kiskutyástul. A műfaj tehát vicces road movie lenne, de az előzetes alapján úgy tűnik, a film kissé megfáradt poénokkal operál.

Az It's Kind of a Funny Story előzetesét valószínűleg szóra sem méltatnánk, ha a filmet nem Anna Boden és Ryan Fleck csinálta volna, akik a remek Fél Nelson alkotói. A film főhőse egy depis tinédzser (Keir Gilchrist, aki Toni Collette fiát játssza a Tara alteregói című sorozatban), aki idegosztályra kerül, de mivel a gyerekrészleg éppen zárva van, a felnőttek közé. Itt rögtön megismerkedik a magát orvosnak álcázó Galifianakisszal, meg egy helyes lánykával (Emma Roberts) is. Ettől a kliptől egyszerűen elfáradtunk: pont ugyanazt a kicsit vicces, kicsit komoly, aranyoskodós hangot üti meg, mint vagy egy tucat közelmúltban készült amerikai független film, a zenéjét pedig - természetesen - a Broken Social Scene írta, akik többek közt a Fél Nelson-ét és a The Tracey Fragments-ét is.

A Terhes társaság novemberben kerül a hazai mozikba, az It's Kind of a Funny Story forgalmazásáról egyelőre nem tudunk."

Happy Birthday!

2010.07.26. 10:31, Fawkes
eredeti időpont: 2010.07.14. 11:30
 

Ma ünnepli a szülinapját a 'Sherlock Holmes' film egyik producere, a méltán népszerű és sikeres amerikai-hollywoodi filmes ember, Joel Silver. 1952. július 14-én született New Yersey, South Orange-ben.

Silver karrierjét a Lawrence Gordon Productions cégnél kezdte meg, ahol sikereit követve feljutott egészen az elnöki székbe. 1985-ben létrehozta a Silver Picturest és már itt jöttek létre az akció filmek, mint például a 'Kommandó' (1985), a 'Halálos fegyver' franchise, a 'Die Hard' két része a 'Drágán add az életed!' és a 'Még drágább az életed', illetve a 'Mátrix' trilógia.

Általában producerként munkálkodik a filmeken, de volt amikor szerepelt is bennük, szinkronizált, sőt rendezett is már. 1999. július 10-én vette feleségül filmes asszisztensét, Karyn Fieldst, akivel azóta is boldog házasságban él.

A 'Sherlock Holmes' nem az első közös munkája volt Guy Ritchie-vel, korábban már együtt dolgozott vele a 'Spíler' című filmen. Robert Downey Jr.-ral (Holmes) sem itt találkozott először, hanem már a 'Gothika' és a 'Durr, durr és csók' című filmeknél is együtt munkálkodtak.

Joel Silver ma ünnepli az 58. életévét. További részleteket az életéről és munkáiról ide kattintva találtok. Nagyon boldog szülinapot neki!

És pár képpel frissítettem a premier képtárakat Joel Silverről:

Karaoké-király

2010.07.24. 19:28, Fawkes
eredeti időpont: 2010.07.13. 14:05

Jude Law (Watson) szívtipró, remek színész és most már azt is tudni, hogy énekelni is tud, legalábbis így vélekedtek róla egy karaoke-partin Karlovy Varyban:

"Karaoke-partin vett részt Karlovy Varyban Jude Law. A világhírű színész remek hangjával mindenkit meglepett, amikor elénekelte a Johnny B. Goode című számot. Egy rövid videón megörökítették a fergeteges előadást.

Jude Law eddig elsősorban a komolyabb szerepekben vagy szívtipróként hódította meg a mozi-nézőket, most viszont Csehországban bebizonyította, hogy a színpadon is megállja a helyét. A brit színész a 45. Karlovy Vary filmfesztiválra kapott meghívást, ahol különdíjban részesítették, ennek örömére úgy döntött, hogy az egyik bárban ünnepli meg a sikert.

Az esti ünnepségen még Prada-öltönyben, fehér ingben és nyakkendőben jelent meg a sztár, a szórakozóhelyen azonban már egy egyszerű szürke pólót viselt. Law nagyon jól érezte magát a bárban, így nem kellett kétszer mondani neki, hogy vegyen részt a karaoke-partin. A vendégek legnagyobb örömére felpattant a színpadra és elénekelte Chuck-Berry klasszikus dalát, a Johnny B. Goode című számot. A színész fergeteges hangulatot teremtett, a dal végén rögtönzött léggitár-előadással még fokozta is a hatást. A szemtanúk teljesen el voltak ájulva tőle, és elmondásuk szerint egy roppant közvetlen, sztárallűröktől mentes srácot ismertek meg benne."

 

KVIFF cikk

2010.07.24. 19:25, Fawkes
eredeti időpont: 2010.07.11. 10:50
http://est.hu/kepek/178/cikk/178667_cikk_karlovy_vary2.jpg

"Július 10-én, szombaton este a hivatalos zárógálán átadták a július 2-án kezdődött 45. Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivál elismeréseit. A díjazottak közt olyan neveket találunk, mint Jude Law, Nyikita Mihalkov vagy Cristi Puiu.

A nagyjátékfilmek versenyében a nagydíjat a Geraldine Chaplin főszereplésével készült spanyol La mosquitera (The Mosquito Net), Agustí Vila alkotása nyerte, míg a zsűri különdíjasa a Kuky se vrací (Kooky) című Jan Sverák-mozi lett. A legjobb rendezőnek a horvát Rajko Grlicet választották Neka ostane medju nama (Just Between Us) című munkájáért, a legjobb színésznőnek Anais Demoustier-t (L’enfance du mal / Sweet Evil), a legjobb színésznek pedig Mateusz Kosciukiewiczet és a tavaly szintén díjazott Filip Garbaczot (Matka Teresa od kotów / Mother Teresa of Cats) ítélték. Különdíjban az orosz Drugoje nebo (Another Sky), Dmitrij Mamulia munkája és az iráni Chiz-haie hast keh nemidani (There Are Things You Don’t Know) részesült.

A dokumentumfilmes kategóriában a legjobb film a litván Upe (The River) és a svéd Familia lett (előbbi mű a 30 percnél rövidebb, utóbbi a 30 percnél hosszabb alkotások bajnoka). Különdíjat ebben a szekcióban is egy iráni film, a Tinar kapott. Az East of the West (Nyugattól Keletre) blokk fődíját a Lazarescu úr halála direktorának, Cristi Puiunak adták Aurora című művéért, az észt-svéd-finn Püha Tonu kiusamine (The Temptation of St. Tony) pedig különdíjas lett.

Közönségdíjasnak az Oldboys című filmet, a dán Nikolaj Steen (Paprika Steen színésznő öccse) alkotását választották. Az Independent Camerát a brit színész-forgatókönyvíró, Christopher Morris rendezői bemutatkozása, a Four Lions érdemelte ki. A FIPRESCI, a filmkritikusok nemzetközi szövetsége a Hitler in Hollywood című belga-francia-olasz művet díjazta, az ökumenikus zsűri kedvence pedig a Drugoje nebo volt. A világ filmgyártásához való kiemelkedő hozzájárulásáért Nyikita Mihalkov és a cseh Juraj Herz vehetett át Kristályglóbuszt, míg Jude Law a President’s Awardot, azaz a fesztivál elnökének díját kapta meg. A 46. Karlovy Vary Nemzetközi Filmfesztivált 2011. július 1. és 9. között fogják megtartani."

Videók a Karlovy Vary fesztiválról és képek

2010.07.22. 14:35, Fawkes
eredeti időpont: 2010.07.09. 12:45

A Karlovy Vary film fesztivál hivatalos oldalán található pár Jude Lawos (Watson) videó, melyekben sok mindenről szó esik:

"A videó riportban, az A-listás hollywoodi sztár Jude Law köszönti a lelkes rajongókat a Pupp hotel előtt, és beszél a film és színház közötti különbségekről a telt házas sajtókonferencián. Az interjúban, a vörös szőnyegen 'A Tehetséges Mr Ripley'-ről, a KVIFF elnöki díjáról, Martin Scorsese 3D-s filmjéről beszél és arról, hogy mit tartogat a jövő 'Sherlock Holmes' filmjében."

Katt ide a videóhoz!

"Videofelvétel a sajtókonferenciáról Jude Lawval, a fesztiválon elnök-díjassá vált színész, aki 'A Tehetséges Mr Ripley' című filmjét konferálja fel."

Katt ide a videóhoz!

Megjelent pár kép Guy Ritchie-ről (rendező), akit Londonban az autójában kapták lencsevégre:

http://www4.pictures.zimbio.com/pc/Director+Guy+Ritchie+stops+chat+photographers+ILFFcWzSMYBl.jpg?42359PCN_Ritchie01 http://www1.pictures.zimbio.com/pc/Director+Guy+Ritchie+stops+chat+photographers+QglPkhpVkp1l.jpg?42359PCN_Ritchie02 http://www3.pictures.zimbio.com/pc/Director+Guy+Ritchie+stops+chat+photographers+RZIMR9_b52dl.jpg?42359PCN_Ritchie03 http://www4.pictures.zimbio.com/pc/Director+Guy+Ritchie+stops+chat+photographers+y1CkhfbTh-Cl.jpg?42359PCN_Ritchie04 http://www4.pictures.zimbio.com/pc/Director+Guy+Ritchie+stops+chat+photographers+EA6Zu3-x5sSl.jpg?42359PCN_Ritchie05 http://www1.pictures.zimbio.com/pc/Director+Guy+Ritchie+stops+chat+photographers+_EuKmjawdD4l.jpg?42359PCN_Ritchie06

Mark Strongról (Blackwood) is megjelent pár kép, aki pedig az 'Inception' premierjén  jelent meg:

http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Inception+UK+film+Premiere+Outside+Arrivals+N_MfLyRpZXPl.jpg http://www1.pictures.zimbio.com/gi/Inception+UK+film+Premiere+Outside+Arrivals+G0gp9SrsAGpl.jpg

És végül pár régebbi kép Rachel McAdamsről (Adler), melyek a Mary Claire fotósorozathoz készültek:

http://rachelmcadams.org/photos/albums/Photoshoots/MClaire2outtakes/normal_001.jpg http://rachelmcadams.org/photos/albums/Photoshoots/MC1outt/002.jpg http://rachelmcadams.org/photos/albums/Photoshoots/MClaire2outtakes/normal_002.jpg http://rachelmcadams.org/photos/albums/Photoshoots/MClaire2outtakes/normal_003.jpg http://rachelmcadams.org/photos/albums/Photoshoots/MClaire2outtakes/normal_004.jpg http://rachelmcadams.org/photos/albums/Photoshoots/MClaire2outtakes/normal_005.jpg

 
Adatok

Az oldal 2010. február 05.-én nyitotta meg a kapuit. Témája a 2009 évvégén megjelent, Guy Ritchie által rendezett Sherlock Holmes film és azok színészei. 2011. decemberében érkezett meg a folytatás, mely az Árnyjáték alcímet kapta, valamint azt rebesgetik hogy hamarosan érkezik a harmadik rész is. Egy főszerkesztője (Fawkes) és két társszerkesztője (Melenda és Gazpacho) van. Ajánlott böngésző: Firefox. Sok modullal és majdnem mindennapi frissel várunk.

Oldal nyitása: 2010. február 05.
Szerkesztő: Fawkes
Oldal témája: Sherlock Holmes
Oldal nyelve: magyar
Ajánlott böngésző: Firefox

~¤~

Rendezte: Guy Ritchie
Sherlock Holmes: Robert Downey Jr.
Dr. John Watson: Jude Law
Irene Adler: Rachel McAdams
Mary Morstan: Kelly Reilly

 
Chat

Csak kulturáltan! Hirdethetsz, de csak mérsékelten (vagyis ne ötvenszer, hanem csak egyszer-kétszer). Erre ott van továbbá a vendégkönyv és a reklámkönyv is. Cserére jelentkezni a chatben tudtok. Szeretettel várunk mindenkit!

VK                                        RK

SH Fórum 
Fontos időpontok

A legfontosabb dátumokat mindig megtalálod itt, most már sok extra infóval is!:

Cím? - Black Sea; Kivel? - Jude Law (Watson); Szerep? - Robinson kapitány; Státusz? - kész; Angol premier? - 2014.12.05.; Amerikai premier? - 2015.01.23.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Kódjátszma (The Imitation Game); Kivel? - Mark Strong (Blackwood); Szerep? - Stewart Menzies; Státusz? - kész; Angol premier? - 2014.11.14.; Amerikai premier? - 2014.12.25.; Magyar premier? - 2015.01.29.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Kingsman: A titkos szolgálat (Kingsman: The Secret Service); Kivel? - Mark Strong (Blackwood); Szerep? - Merlin; Státusz? - kész; Angol premier? - 2015.01.29.; Amerikai premier? - 2015.02.13.; Magyar premier? - 2015.02.12.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Child 44; Kivel? - Noomi Rapace (Sim); Szerep? - Raisa Demidov; Státusz? - kész; Angol premier? - 2015.04.17.; Amerikai premier? - 2015.04.17.; Magyar premier? - 2015.04.16.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Bosszúállók: Ultron kora (Avengers: Age of Ultron); Kivel? - Robert Downey Jr. (Holmes); Szerep? - Vasember - Tony Stark; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.04.23.; Amerikai premier? - 2015.05.01.; Magyar premier? - 2015.05.07.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Aloha; Kivel? - Rachel McAdams (Adler); Szerep? - Tracy; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.09.04.; Amerikai premier? - 2015;05.29. Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - A kém (Spy); Kivel? - Jude Law (Watson); Szerep? - ?; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.06.05.; Amerikai premier? - 2015.05.22.; Magyar premier? - 2015.06.04.; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Southpaw; Kivel? - Rachel McAdams (Adler); Szerep? - Maureen Hope; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.07.31.; Amerikai premier? - 2015;07.31.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Spotlight; Kivel? - Rachel McAdams (Adler); Szerep? - Sacha Pleiffer; Státusz? - utómunkálatok; Angol premier? - 2015.; Amerikai premier? - 2015.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Prometheus 2.; Kivel? - Noomi Rapace (Sim); Szerep? - Elizabeth Shaw; Státusz? - bejelentett; Angol premier? - ?; Amerikai premier? - 2016.03.04.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

Cím? - Captain America: Civil War; Kivel? - Robert Downey Jr. (Holmes); Szerep? - Vasember - Tony Stark; Státusz? - előkészületek; Angol premier? - 2016.04.29.; Amerikai premier? - 2016.05.06.; Magyar premier? - ?; További infók? - IMDB | FilmKatalógus

 
Egyéb oldalak

További oldalak:

Szerkik további oldalai:

 

Sztárok/Bulvár: Tudj meg friss pletykákat, híreket. Katt!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Xtina Hungary - Minden, ami Christina Aguilera!    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** Nyereményjátékok *** Kereseti lehetõség *** Vásárolj kedvezményesen AVON termékeket!    *****    Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj! *** Nyerj ajándékszettet! Töltsd ki a kérdõívet és nyerj!    *****    Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár - Jófogás Játékvásár     *****    FRPG ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ●「ΒΛSMΛIW」 ● FANTASY SZEREPJÁTÉK ● EGY SZIGET + 24 MÁGUS ● FANTASY SZEREPJÁT&Eacut    *****    Itt megtalálhatod a legfrissebb híreket, cikkeket, képeket a Golden Globe- és Oscar-díjas színésznõrõl! Katt!    *****    Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok - Furry Fandom - Antropomorf Állatok    *****    Légy Te is AVON tanácsadó *** AVON termékek *** Kereseti lehetõség *** Értékesítõ kollégákat keresek *** sminkek    *****    Esküvõi meghívók! Mindegyik kézzel készült, egyedi. Gyere, nézd meg az oldalamat.    *****    A legfrissebb Anime hírek , mindennap anime ajánló , mondocon képek , és hírek. Csatlakozz közösségünkhöz!    *****    Rendelj bármilyen asztrológiai elemzést,júniusban Te mondod meg,hogy mennyit szeretnél érte fizetni!Várlak az oldalamon!    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!